Back

GRATIS WordPress website audit

Waarom uw WordPress-site auditen ?

Heeft u een WordPress-site en ondervindt u problemen zoals gebrek aan verkeer, lage zichtbaarheid op Google, bugs, beveiligingsproblemen of een site die te traag is? Wij zijn hier om u te helpen! Profiteer van onze gratis webaudit voor een volledige inventarisatie van uw site.

Onze controle zal zich richten op de volgende punten:

Configuratie

We controleren uw standaardinstellingen van WordPress en uw site-inhoud om er zeker van te zijn dat alles correct is ingesteld.

SEO

We zullen ervoor zorgen dat goede praktijken op het gebied van natuurlijke verwijzingen worden gerespecteerd om de zichtbaarheid van uw site op zoekmachines te maximaliseren.

Thema en extensies

We zullen controleren of uw thema en extensies up-to-date zijn en nog steeds worden ondersteund om compatibiliteits- en beveiligingsproblemen te voorkomen.

Veiligheid

We zullen controleren of uw site goed beschermd is tegen mogelijke aanvallen en dat er geen inbreuken op de beveiliging zijn.

Prestatie

We controleren de toegankelijkheid, snelheid en mobiele compatibiliteit van uw site voor een optimale gebruikerservaring.

e-Commerce

Als u WooCommerce gebruikt, controleren we of uw configuratie correct is voor een soepele online winkelervaring.

Vraag uw GRATIS WordPress audit aan !

Zodra de audit is voltooid, ontvangt u een volledig rapport met aanbevelingen om de prestaties en beveiliging van uw WordPress-site te verbeteren. Twijfel dus niet langer en maak nu gebruik van onze gratis webaudit!

Contactez-nous

Intéressé par nos services ?

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy